Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със стартера!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със стартера!!!

Здравейте!
    Доста търсих и почти нищо не открих за стартери
    Моля ако може някой да ме насочи към темите да ги прочета.
    Появи се следния проблем снощи дадох на приятелката ми малко да покара аз имам 145-ца джуниър и като запали колата малко задържа ключа след като беше запалил двигатела то това по пътя на логиката е разбило стартера обаче възникна и др проблем хидравличната помпа също изби масло и започна да капе под купето.Сега като завъртя ключа се чува само едно "ЦЪК" и не иска да пали.А този стартер си нямам и на идея къде се намира затова моля да ме ориентирате малко като местоположение и цени и също така дали може да се поправи този
    Благодаря!

Остава да кажеш боксер или тс е колата
    33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

О дам сори забравил съм ТС 1.4

Comment

Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Остава да кажеш боксер или тс е колата
        Човека си е казал бре 145 джуниър,други освен 1.4ТС да се сещаш
        Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
        Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
        Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
        Mercedes Benz A170 CDI FL '01
        Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Първоначално публикувано от junkhead Покажи съобщение
          Здравейте!
          Доста търсих и почти нищо не открих за стартери
          Моля ако може някой да ме насочи към темите да ги прочета.
          Появи се следния проблем снощи дадох на приятелката ми малко да покара аз имам 145-ца джуниър и като запали колата малко задържа ключа след като беше запалил двигатела то това по пътя на логиката е разбило стартера обаче възникна и др проблем хидравличната помпа също изби масло и започна да капе под купето.Сега като завъртя ключа се чува само едно "ЦЪК" и не иска да пали.А този стартер си нямам и на идея къде се намира затова моля да ме ориентирате малко като местоположение и цени и също така дали може да се поправи този
          Благодаря!
          Колега имам и стартер и хидравлична помпа,ако искаш даже ми звънни да се чуем по телефона,0876 09 58 22 Киро
          Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
          Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
          Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
          Mercedes Benz A170 CDI FL '01
          Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Стартера се намира откъм купето, под смукателните колектори. Доста е тегава процедурата по ремонта, най-вече за монтаж и демонтаж. Може и да не е повреден сериозно, но ще трябва да се свали.

Сигурен ли си че точно помпата тече? Оледай внимателно по маркучите, може да се е спукал някой.
            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Колеги помпата е здрава!!! Обаче с тоя стартер се закъса не мога да го сваля по никакъв начин според мен четките са изгърмяли! До него си стига ток всичко е измерено но трябва да мине през сервиза няма как

Comment

Сто на сто са четките!Пробва ли да го наложиш няколко пъти с нещо.То това не е решение,но за временно се получава.Процедурата не е препоръчителна,но понякога няма какво друго да се направи!
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                X